Gazelle Project event PITCHING SESSION of innovative Greek STARTUPS, 16.9.23, Thessaloniki

Събитие по проект Gazelle: „Питчинг сесия на иновативни гръцки стартиращи компании“, 16.9.23, Солун

Проектът Gazelle участва в най-голямото и най-комерсиалното и популярно събитие в Гърция, 87-ия международен панаир в Солун, от 9 до 17 септември 2023 г., Палата 13 (щанд C03), TIF – Helexpo.

В събота, 16 септември, ACCI, Enterprise Greece и NKUA организираха съвместно успешна „Питчинг сесия на иновативни гръцки стартиращи компании“.

Коментирайки събитието, президентът на ACCI, г-жа София Куненаки – Ефраимоглу, заяви, че „изключително успешното протичане на програмата Gazelle, качеството и хода на участващите екипи, които представиха своя бизнес на щанда на ACCI – потвърждават, че струва си да продължим усилията си за създаване на среда, в която знанията и новите идеи могат да се трансформират по-бързо, по-лесно в успешна бизнес дейност, в бързо развиващи се нови бизнеси. Ние не почиваме.

С опита на Gazelle планираме нови амбициозни действия в сътрудничество с Enterprise Greece”.

Събитието беше приветствано и от г-н Николаос Милонас, професор по финанси в катедрата по бизнес администрация и организации на Националния и Каподистрийски университет в Атина, докато директорът на международните търговски отношения на ACCI и ръководител на проекта Gazelle, г-жа Елени Фоти и представителят на Enterprise Greece, г-н Макис Картерос, се позоваха на изводите от опита по проекта.

Стартъпите INTELIGG, DATAPHORIA, E-satisfaction, Cordella, Optimems Smart Energy Solutions, Smartrep, AGENSO, Kudzu Technologies, Cocoon Modules, Domx, RealMINT, Grabi Smart Solutions участваха в пичинг сесията.

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *